LPK - HPP (4 - 1)

Aika: 23.7.2013
Paikka: Jyskä Tekonurmi (Vaajakoski)
Sarja: 4-div


LPK-HPP
Syyskierros käyntiin ja vastassa LPK, juuri ennen juhannusta kotona annettiin LPK:lle kyytiä 7-2 ja usko viedä pisteet kotiin myös vieraissa. Ryhmä kasassa ja olosuhteet ok, mutta hyppy tekonurmelle ei ole helppo, pallo liikkuu ihan erillälailla ja pomppii sinne tänne.
Lähdettiin siitä, että pitää puolustaa paremmin ja oma maali pitää pysyä puhtaana, toisaalta viime aikainen harjoittelu johti siihen, että ne jotka on harjoitellut, pitää saada kentälle.
Eli pelaava ryhmä oli saanut vaihtelua, mutta uskoin, että pystytään pelaamaan omaa peliä ja puolustamaan joukkueena.
Mitä tälläisessä tilanteessa sitten yleensä tulee???
Ensimmäinen LPK:n hyökkäys ja rikotaan kuudentoista alueella ja pilkku!!! Pilkun oikeellisuus oli siinä ja siinä, jos tuomari olisi ollut hereillä ja ottanut huomioon ajankohdan ja pelin luonteen, ei olisi pilkku viheltänyt. No pallo pilkulle ja maaliin, sitten vaan jatkamaan peliä.
Päästiin kuitenkin peliin mukaan, mutta hyökkäys suuntaan ei saatu peliä kulkemaan, korkeentaan kolme syöttöä omille ja menetys, kaksinkamppailut hävittiin jatkuvasti ja oltiin vähä paniikissa.
LPK sai luotua hyvä tilanteita ja saikin läpiajoilla kaksi lisämaalia, joten puoliajalle mentiin 3-0 numeroissa.
Piti tehdä kaikki voitava, penkiltä Mikko, Kerkko ja Juho sisään, Ari maalilta laitaan, näillä ja muutamilla painotuksilla saatiin ihan eri rytmi peliin, vyöryttiin tilanteita maalille ja 13 minuutin kohdalla Paavon röyhkeä läpiajo ja keskitys, josta Atte pisti sisään. Saatiin ihan uusi lähtö peliin, tosin Arin lievä loukkaantuminen sekoitti juuri tärkeällä hetkellä. Jos olisi saatu peli 3-2:n, niin sitten olisi ollut saumat ihan mihin vaan. Nostettiin vielä alakerrasta Eino keskikentälle ja riski ei tällä kertaa onnistunut, ei saatu kavennusta ja vastustaja teki sen niitin 4-1.
Muutama pelaaja täytyy nostaa esiin tästä pelistä, Kerkko "Keke" Jalava, voi kun saisi pelaajan kokonaan meille, pelasi rohkeaa ja kovaa, juuri oikealla sykkeellä, Juho tuli maaliin ja melkein täydellinen ilta, hyvä suoritus, Arin suoritus olla ekapuoliaika maalissa, jossa ei voinut maaleille mitään, niin vapaiksi vastustaja jätettiin, tulla kehiin ja tällin jälkeenkin vielä jaksoi tehdä peliä, uhrautumista kokonaan.
Peli jätti vaisun kuvan meistä, jatkossa kaikki joukkueet tulevat meitä vastaan varmasti kovempaa, kuin kevät kierroksella ja siihen pitää vastata. Meidän pitää parantaa omaa tekemistä ja pystyä tasapainoisempaan peliin, harjoittelun kautta ja suoritukset kentällä pitää olla parempia.

t-op

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
1 - 000:00VastustajaEi syöttäjää
2 - 000:00VastustajaEi syöttäjää
3 - 000:00VastustajaEi syöttäjää
3 - 100:00Mönkäre Atte Ei syöttäjää
4 - 100:00VastustajaEi syöttäjää
Varoitukset:
AikaVaroitettu pelaajaVaroitus
Vaihdot:
AikaUlosSisään
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
2Amee Henry
Puolustaja
4Moilanen Eetu
Keskikenttä
6Papinaho Erkko
Puolustaja
7Syrjälä Olli
Keskikenttä
8Jauhiainen Eino
Keskikenttä
9Peräinen Toni
Keskikenttä
10Aalto Ari
Puolustaja
11Mönkäre Atte
Hyökkääjä
12Kivijärvi Paavo
Puolustaja
18Pollari Eikka
Keskikenttä
20Palomäki Jari
Keskikenttä
25Baranov Alexey
Hyökkääjä
27Hautamäki Jari
Hyökkääjä
-Lamminmäki Sami
Valmentaja
-Mäkelä Olli-Pekka
Valmentaja
-Syrjälä Seppo
Joukkueenjohtaja