HPP - JIlves (3 - 4)

Aika: 27.6.2013
Paikka: Haapamäki nurmi
Sarja: 4-div

Ekajakso lähti käyntiin niinkuin sovittiin, oltiin aktiivisia ja pelattiin eteenpäin, oltaisiin ratkaistu peli eka 10min jälkeen, mutta vastustajan mv otti muutaman huippu kopin, mutta puolentunnin kohdalla kulman jälkitilanteesta Erkko 1-0, sitten toiseen päähän ja kulman jälkitilanteen ja edellisen tilanteen sekoituksena rankkari, 1-1.
Puoliajalla teroitin meidän vahvuuksilla pelaamista, maata pitkin ja nopeammin, koko ajan hereillä ja erikoistilanteiden hyödyntämistä.
Peli aaltoili toisella jaksolla puoleen ja toiseen, mutta Ilves sai keskialueen haltuun ja sitä kautta luotua tilanteita, jotka toivat 1-2 maalin 67 min. Toisaaalta menin saatiin tilanteita ja 72 min ja Aten tasoitus 2-2.
Mutta sitten oivallinen tilanteen luku Eikalta, korkea ilmapallo maalille ja maaliin 3-2, kaikki näytti hyvältä, sitten nukuttiin oikein kunnolla, seuraavasta tilanteesta tasoihin 3-3, hirveetä!!!.
Tämä olisi pitänyt pitää, sillä tasapeli oli otettavissa, mutta ei kelvannut, yliajalla heikko purku ja 3-4.
Huono maku jäi, sillä meillä oli ohjat, muttei osattu ohjata loppuun asti, nöyryyttä pitää löytyä, jos haluaa voittaa pelejä.