Olli Pekka Mäkelä

HPP-Mustarastas
Jalkapallo on yksinkertainen peli, jossa yhteinen juttu meinaa aika paljon, yksilön tekeminen on tärkeää, mutta joukkueena pelaaminen on ihan eri maailma.
Lähtö peliin oli hyvä, oltiin asemissa ja valmiina, niinkuin sovittiin, ryhmä elää ja sekin voidaan unohtaa, että kaikkia ei tarvita, mikäli asenne on kohdallaan.
Hyvä kontrolli ja rytmi, osa syy, Paten ja Hautsin mukaan tulon, sijoittuminen ja työteko joukkueelle, kiitos!
Homman pisti liikkeelle Eino, pallo hallitusti maalivahdin yli 1-0, lisää tuli sopivasti, Hautsin upea sijoitus keskityksestä 2-0.
Puoliajalla painotin johtoasemassa pelaamista, mitä pitää tehdä, jotta tempo ja liike jatkuu, pitää hyökätä ja vähän hiilostaa vastustajaa, toisaalta on osattava pelata aikaa pois ja tehdä vastustajan peli vaikeaksi, eli pärjätä 1v1.
Toinen jakso aaltoili puoleen ja toiseen, mutta Markuksen 3-0 oli liikaa Mustarastaille ja Nelulle(valmentaja), laidasta läpi ja laukaisu sisään.
Lopullinen niitti oli Aten soolo, läpi ja pallo maaliin 4-0.
Mikä parasta liuta maalintekijöitä, joita tarvitaan kauden aikana, ei voi mennä vaan Markuksen ja Aten taakse, kun tarvitaan maaleja. Vielä tarvitaan omia rooleja ja uskallusta peliin, kovuutta tilanteisiin. Halua on ja tulosta tulee, joukkueen tekeminen yhdessä tärkeää, välillä voi kipinät lentää, mutta ollaan samalla puolella kaikki yhdessä. Yksi tärkeä juttu, maaliero on 7-6 plussalla!!!