PaRi 2 - HPP (3 - 3)

Aika: 20.5.2013
Paikka: Palokka tekonurmi (Jyväskylä)
Sarja: 4-div

Peli lähti vauhdilla liikkeelle, molemmat yrittivät heti tehdä ratkaisun, PaRi oli ehkä sisuuntunut cup tappiosta ja halusi näyttää kaapin paikan. PaRi saikin tilanteita ja oltiin vähä ottavana osapuolena, 1-0 tuli 20 min kohdalla, sivuraja heitto omallapuolella keskelle, riisto, syöttö pystyyn, topparin ohipotku ja yksin läpi, maali!
Monta asiaa, jotka unohtu. Ehkä se sytytti pelaamaan, saatiin käännettyä peliä toiseen suuntaan, Markuksen loistava syöttö Taunolle ja hieno veto maaliin 1-1.
Puoliajalla kehoitin ottamaan enemmän pelaajia mukaan, tahto ja halu pitää olla kohdallaan, alakerran varmistaminen pitkissä palloissa, tilan käyttö.
Toinen jakso lähti meiltä loistavasti, 3 min. Arin hyvä riisto keskellä ja ennakkoluuloton eteneminen suoraan maalille ja pallo verkkoon, Hienoa!
Jatkoa seurasi 9 min. Arin hieno syöttö Atelle pystyyn ja Aten kylmä viimeistely 1-3.
Mutta miksi ei osata pelata tälläisessa tilanteessa? Ote on meillä, pitää tehdä vastustajan peli vaikeaksi, ei antaa mahdollisuutta, kaikki lähtee siitä, ettei voida päästää vastustajaa tilanteisiin, 1v1 pitää pärjätä, pitää palloa ja pelata helppoja syöttöjä omille, eli jatkaa pelaamista kovalla sykkeellä, ei voi höllätä. Nyt pitää ottaa tämä vakavasti, jotta saadaan asia kuntoon.
Päästettiin taas vastustaja peliin mukaan ja 2-3 ja 3-3 hirveetä!!!
Loppu tosin oli meidän, erikoistilanteet olisivat voineet kääntää peli meille, mutta ei saatu laukaisuja kehikkoon, muuriin ja pelaajat peittivät ne. Kuitenkin eteenpäin mentiin taas, oppia pitää ottaa, jos halutaan jatkossa 3 pistettä, nyt on piste tili avattu, mutta seuraavassa pelissä se pitää ottaa.