Paikka: Äänekoski,keskuskenttä tekonurmi
Sarja: 4-div

Ottelu raportti:

Vähän pelottaa lähteä tälläisiin peleihin, kun pelaajien omat tavoitteet eivät ole tässä vaiheessa tiedossa.

Kuka lähtee vain pelailemaan ja kuka haluaa tosiaan vain voittaa, vielä kun vastustaja antaa lisämausteen, tasan yksitoista miestä paikalla.

No ekapuoliaika oli juuri tälläistä pelailua, kauhea kiire tehdä maali ja kukahan sen maalin tekee?, vastustaja.

Onneksi ollaan opittu läksyt ja alettiin pelaamaan järkevästi, se toikin meidät peliin mukaan, Aten määrätietoinen

meno kuudentoista sisään ja vastustajan ainut keino pistää nurin, Antin komea pilkku maali.  Jatkossa pyrittiin riittävän aktiivisesti tehdä maalipaikkoja ja tulosta tuli Matias 1-2:n ja Hautsin komea "banaani" yläkulmaan 1-3.

Puoliajalla käytiin läpi muutama yksityiskohta, pelataan järkevästi ja liikutaan riittävästi, niin vastustaja tippuu kyydistä, toinen puoliaika olikin sitten meidän heiniä, maalivahti kaatoi Antin ja ulos, pilkulta Antti 1-4, Matias 1-5, taas Antin kaato ja pilkulta sisään 1-6, kauneus virhe 2-6 ja viimeisenä todellinen tahto maali, Hesen upea syöttö ja Arin harhautus, kaksi pelaajaa kahville ja vasurilla sisään, niin että verkot oli revetä.  Vastustajista täytyy nostaa esille kaksi maali tehnyt Joni Terho, harmi kun pelaaja ei uskalla lähteä kokeilemaan muualle, sillä potentiaalia on ja tietysti Marko Ikonen(JIlveksen ex-valmentaja) tuli katsomaan peliä, takareisi revenneenä ja joutui pelaamaan, jotta ei tarvii pelata vajaalla.

Peli oli meiltä hyvä kenraali ensi la peliin, jaksettiin pelata ja peli parani loppua kohti.  Markus Kangasniemen tulo taas mukaan leventää puolustus pelaamista ja antaa lisää mahdollisuuksia seuraavaan peliin.  Runko pelaajat ovat

hyvässä iskussa ja tuntuu, että vielä on puntissa annettavaa, vaikka viimeinen peli on tulossa.  Nuorista pelaajista Olli Syrjälä oli puolen metrin päässä maalista, mutta ei vielä, mutta jos vaikka ensi la?

La tarvitaan kaikki mukaan ja nyt tehdään se kauden paras peli, enempää ei tarvii.