Aika: 8.8.2012
Paikka: Jyskä Tekonurmi (Vaajakoski)
Sarja: 4-div

Raportti: AC Souls-HPP

Tarkoitus lähteä parantamaan edellisestä pelistä, hyökätä ja puolustaa joukkueena, tärkeää pallottoman ja pallollisen yhteistyö, tiedetään, mitä tehdään.  Shokki alku 5 min ja 1-0, no onneksi se herätti, seuraava hyökkäys ja 1-1(Atte), kerrankin me tehtiin se.  Sen jälkeen tasaista vääntöä, Soulsin tehokkuus meinasi olla meillekin liikaa, pelasivat hyvin keskikentän kautta kärjille, tulevat varmasti saamaan pisteitä syksyn aikana, sillä ryhmässä on potentiaalia.

Meidän peli vähän haki, oma pelaaminen välillä toimi, välillä oltiin hukassa, tasapainoinen pelaaminen on vaikeaa, keskikentän yhteistyön hyökkäys/puolustussuuntaan pitää saada toimimaan, vaativa paikka, mutta sieltä sitä peliä hallitaan ja ratkaistaan.  Eka jakso kuitenkin hallinnassa, kiitos Aten kovan ilmeen, toinen maali ja hirvee yrittäminen.  Vielä kun saatiin kolmas maali(Erkko), niin alkoi olla aika hyvä tilanne.  Pienet muutokset puoliajalla auttoivat saamaan lisää tehoa koko kentälle.  Toisen puoliajan aloitus, maali 4 min pelin jälkeen(Antti) teki kyllä vastustajasta voimattoman, tosin hukatut maalipaikat pitää kyllä käyttää paremmin hyväksi, nyt niitä tuhlattiin liikaa.  Aten kolmas maali, oli tahto maali, silloin homma oli paketissa, ainut kauneus virhe oli kavennus 2-5:n.

Töitä tehtiin ja saatiin siitä palkinto, näin se vaan toimii, kun saadaan vielä rytmitys hyökkäys suuntaan paremmin toimimaan ja kaikki sen tietää, niin voidaan olla vieläkin parempia, samalla muistetaan puolustuksen tärkeys.

Kilpailu peliajasta alkaa olla kohdallaan, parhaat pelaa ja kun näin on, niin pitää vaan ohittaa joku, että pääsee pelaamaan, varsinkin nuorten pelaajien on tämä hyväksyttävä ja odotettava sitä omaa läpi murtoa.