Paikka: Keuruu,keskuskenttä
Sarja: 4-div

Hei!

Raportti pelistä:

Eilen vielä harmitus oli valtava, ei meinannu hyväksyä tasapeliä, mutta nyt yön jälkeen, piste tuntuu hyvältä, kaksi tappiotonta peliä ja seuraavaksi kaksi kotipeliä.

Mahtava ekapuoliaika, ei ollut keupalla mitään saumaa, ainut miinus oli tasoitus 1-1, liian hyvä olo maalista ja unohdettiin mitä sen jälkeen pitää tehdä.

Valtavaa vyörytystä koko joukkueelta, hyviä onnistumisia ja hienoja maaleja.  Tuo tekeminen antaa jatkossa varmasti tulosta.

Toinen puoliaika ja totaalinen väsyminen ja pelaamisen loppuminen, mistä se johtui? Annettiin keupan tulla peliin mukaan, löysää ja laiskaa tekemistä.

Kavennus 2-4 oli se totaalinen ruisku, pelko heräsi, ei vielä paniikki, mutta oireet oli havaittavissa, vaihto toi vähän virtaa lisää, mutta Hantan vaihdon jälkeen oli täysi paniikki päällä,

syötöt meni jatkuvasti vieraille ja kaksinkamppailut hävittiin.  Loppu olikin sitten selvitymis taistelua, jossa onneksi saatiin tasapeli, lopun vapari jäi kaivelemaan, oltiin sovittu, että tehdään siirto

muurin ohi ja suora laukaisu, mutta sitten se pelattiin keskityksenä maalille. Tässä tuli se kylmäpäisyys, ei uskallettu tehdä sitä.  Keupalle täytyy nostaa hattua, kun pystyi nousemaan tasoihin, taistelu kaupungin

mestaruudesta jäi syksyyn ja silloin HPP on valmis.  Isot plussat eilisestä Jonille, pelasi torstaina täydet minuutit Multiantsissa ja eilen samoin, kova juttu ja pelillisesti mahtavaa peliä. Atte teki sen mitä lupasi, tulossa taas

ratkaisijaksi, yritys 10:n arvoinen, Sasha parantaa koko ajan, todellinen durasel pupu, tehnyt ylipitkiä työvuoroja navetta hommissa ja jaksaa laittaa itsensä kokonaan likoon.  Matias hakee vielä parasta peliään, mutta

tärkeää, että tasainen hyvä suoritus eilen.  Tiistaina FCK:lla on mahdoton tehtävä, tulla Haapamäen nurmelle, siellä odottaa todella nälkäinen ja voiton haluinen HPP, sen verran jäi kaivelemaan tuo edellinen peli.

Tuomari työskentelystä en kommentoi mitään, sillä jokainen tietää miksi en.