Ylläpito
päivitetty 14.9.2019
klo 17.50/KR

TAPAHTUMAT

Haapamäen Pallo-Pojat ry sääntömääräinen syyskokous 14.11. klo 19.00 Suojalla.
Käsitellään yhdistyksen sääntöjen mukaiset asiat. Kokouskahvit, tervetuloa!

Tanssit

Lauantaina 12.10 klo 18-22.00 JussiAnteron yhtye tanssittaa tanssikansaa! Liput 15 euroa!

HPP Edustus

Seuraavan ja viimeisen kotiottelunsa HPP pelaa perjantaina 20.9. klo 17.30, kun vastaan asettuu KaDy eli Kampuksen Dynamo.

Tule kannustamaan omasi voittoon!

ELOKUVAT

Olen Suomalainen su 15.9, la 21.9. (HUOM! Alkoholi-myynti Salissa!) ja su 22.9. klo 19.00
Elokuva on tarina elämää suuremmasta rakkaudesta, unelmien tavoittelusta ja taistelusta oman paikan löytämiseksi. Elokuva kertoo itsensä voittamisesta ja elämän pettymyksistä. Ennen kaikkea tämä on tarina selviytymisestä ja ujosta savolaispojasta, josta lopulta kasvaa koko kansan tuntema legenda, Kari Tapio.

Toy Story 4 su 15.9 ja su 22.9. klo 16.00
puhumme suomea!
Woody on aina ollut varma paikastaan maailmassa ja siitä, että hänen tärkein tehtävänsä on pitää huolta lapsestaan, oli sitten kyseessä Andy tai Bonnie. Joten kun Bonnien itse askartelema uusi rakas leluhahmo Kahveli julistautuu lelun sijaan "roskaksi", Woody päättää näyttää Kahvelille, miksi sen olisi syytä arvostaa asemaansa lapsen leluna. Bonnien ja tämän perheen viedessä koko lelujengin mukanaan autolomalle Woody eksyy odottamattomalle sivupolulle, jonka varrelle osuu iloinen jälleennäkeminen hänen vanhan ystävänsä Bo Peepin kanssa. Vaikka hauraasta posliinisesta ulkokuoresta voisi toisin päätellä, yksinäiset vuodet tien päällä ovat tuoneet tämän luonteeseen reilusti rosoa ja kipakkaa seikkailuhenkeä. Kun Woody ja Bo sitten huomaavat, että niiden leluelämät ovat aivan eri maailmoista, he joutuvat samaan hengenvetoon toteamaan myös, että se taitaa sillä hetkellä olla heidän huolistaan pienin.

Downton Abbey la 14.9, ti 17.9 ja ti 24.9 klo 19.00
14.9. näytöstä ennen mahdollisuus osallistua Suojan yläkerrassa teehetkeen - Afternoon Tea Downton Abbey merkeissä klo 18.-19. Afternoon Tea 10? (sis. tee/kahvi+ leivos+keksit+pikkusuolainen+likööri/konjakki/viini/kuohuviini), paketti ilman alkoholia 5?.

Tänä syksynä kansainvälinen ilmiö Downton Abbey muuttuu loisteliaaksi valkokangaselämykseksi, kun katsojien rakastama Crawleyn perhe ja heidän uskollinen palveluskuntansa valmistautuvat elämänsä tärkeimpään tapahtumaan. Uutinen Englannin kuninkaan ja kuningattaren vierailusta kartanossa käynnistää skandaalien, romantiikan ja juonittelun värittämän tapahtumaketju, joka asettaa Downtonin tulevaisuuden vaakalaudalle. Elokuvan on käsikirjoittanut sarjan luoja Julian Fellowes ja sarjasta tutut näyttelijät palaavat rooleihinsa.
Tervetuloa taas elokuviin!

OOPPERA/OPERETTI/BALETTI

Teatro alla Scala / Rossini VARASTELEVA HARAKKA
la 26.10 klo 13 (liput 25?)

Viime kauden oma suosikkini Varasteleva Harakka saa uusinnan. Ooppera täynnä tuttuja säveliä, vaikkei niitä tähän teokseen osannut kohdistaakaan... ja mikä HARAKKA!!!!

Iloa silmälle ja korvalle!

BINGO

Seuraavan kerran pelataan bingoa 18.9.2019 klo 18 alkaen! Ovet avautuvat klo 17 ja bingokone pyörähtää käyntiin klo 18. Odotellessa bingon alkua voit nauttia yläkerrassa kahvion maittavista antimista! Tule Sinäkin! Tervetuloa! Huomioithan, että meillä VAIN käteismaksu!