Ylläpito
päivitetty 23.4.2019
klo 23.25/KR

TAPAHTUMAT

JARKKO TAMMISEN huikea KUULEEKO HAAPAMÄKI? imitaatioshow naurattaa Suojalla 27.4.2019. Ovet aukeavat klo 19 ja showtime on klo 21. (Tulethan ajoissa paikalle, istumapaikkoja rajoitetusti). Lippuja tapahtumaan myy ennakkoon 24.4. asti Haapamäen Autohuolto sekä Kukkakauppa Jacaranda. Lipun hinta 20 euroa, A-oik. -K18-. Lippujen ennakkomyynnissä vain käteiskauppa!! Ravintola auki klo 19-01!

Haapamäen Pallo-Poikien sääntömääräinen kevätkokous Suojan yläkerrassa tiistaina 14.5. alkaen klo 18.00. Esillä sääntöjen määräämät asiat.Tervetuloa! Kahvitarjoilu!

Tanssit

HPP Edustus

Toukokuussa käynnistyvää sarjakautta odotellessa.....

Ja se alkaa perjantaina 10.5. klo 19 Keuruun Tervan tekonurmella, kun vastaan asettuu SoulsAC Jyväskylästä

ELOKUVAT

ASTERIX JA TAIKAJUOMAN SALAISUUS su 28.4 klo 18 (orig)
Asterix ja Obelix palaavat valkokankaille uudessa koko perheen seikkailussa!
Tietäjä Akvavitix kapuaa ketterästi tammipuita ylös ja alas kerätessään mistelinoksia metsästä, joka ympäröi lyömättömien Gallialaisten kylää. Mutta eräänä päivänä huippukiipeilijä putoaa puusta ja sekös saa hänet huolestumaan. Mitä tapahtuisi, jos hän ei kykenisikään keittämään taikajuomaa?
Asterix ja Obelix rinnallaan hän lähtee etsimään Galliasta lahjakasta tietäjää, jolle opettaa taikajuoman valmistuksen salat.

TOLKIEN pe 3.5 ja su 5.5 klo 19.00
Dome Karukosken ensimmäinen Hollywood -ohjaus!

TOLKIEN tutustuttaa katsojat maailmankuulun kirjailijan nuoruusvuosiin. Orvoksi jäänyt Tolkien löytää ystäviä, rakkautta ja luovuutta samanmielisten koulutovereiden keskuudesta. Ensimmäisen maailmansodan koittaessa tärkeä ystäväpiiri uhkaa hajota. Kaikki Tolkienin kokema inspiroi häntä kirjoittamaan kuuluisat Keski-Maan tarinansa.

TERVETULOA ELOKUVIIN!

OOPPERA/OPERETTI/BALETTI

OOPPERA DON PASQUALE lauantaina 27.4. klo 13.00.

Don Pasquale on opera buffa joka on parhaimmillaan suuren yleisön edessä. Nimirooli on jo vanhentuva, rikas poikamies, joka tahtoo naimisiin. Näyttää kuitenkin siltä että herrasmiehen nuori veljenpoika Ernesto ehtii avioon ensin, ja sitä setä ei aio sallia. Punotaan siis juonia, vietetään valehäitä ja hyvitellään väärinymmärryksiä, mutta lopuksi kaikki saavat mitä halusivatkin. Ainakin melkein.


Liput 23 euroa sis. väliaika-kahvin.
Kesto 2h 22min

BINGO

Seuraavan kerran pelataan bingoa 8.5.2019 klo 18 alkaen! Ovet avautuvat klo 17 ja bingokone pyörähtää käyntiin klo 18. Odotellessa bingon alkua voit nauttia yläkerrassa kahvion maittavista antimista! Tule Sinäkin! Tervetuloa! Huomioithan, että meillä VAIN käteismaksu!

Suojan historia

 SIVU TYÖN  ALLA

  SUOJAN RAKENNUS VALMIINA 1939

 suoja2.jpg