Ylläpito
päivitetty 18.12.2018
klo 20.00/KR

TAPAHTUMAT

Uuteen alkoholi-lakiin perustuva koulutus Suojalla la 26.1.2019 klo 15 alkaen. HPP tarjoaa koulutuksen omalle talkooväelle, muilta hinta 20 euroa! Ilmoittaudu Katjalle p. 044-571 8890 19.1.2019 mennessä.

Tanssit

Suojan tanssiporukka kiittää kaikkia tansseissa käyneitä ja toivottaa Teille oikein hyvää Joulua ja parempaa Uutta Vuotta 2019!

Tammikuun lepäämme ja keräämme voimia.... Paitsi, että.... tammikuun 5. pvä Juice elokuva, tämä näytös K18, koska salissa alkoholi-myyntiä sekä sen jälkeen ravintolassamme Juicen musiikkiin perustuva karaoke-ilta klo 21-01.30. Baari tietysti auki, jottei kurkku kuivuisi laulaessa...

Helmikuussa sitten uudella innolla kohti kevättä!

HPP Edustus

Kausi on saatu päätökseen! Kiitos kaikille meitä tukeneita!
Sarjapaikka säilytettiin ja sehän tässä on tärkeintä... SIIS ISO KIITOS PELAAJILLE, VALMENTAJALLE, HUOLTOJOUKOILLE JA KAIKILLE, JOTKA OVAT MAHDOLLISTANEET TÄMÄN!

ELOKUVAT

AILO-PIENEN PORON SUURI SEIKKAILU
Kaiken ikäisille tehty luontoseikkailu kertoo villin Ailo-poron selviytymistarinan ensimmäisellä vuoden kestoisella vaelluksellaan. Sen aikana suloisesta pikkuvasasta kasvaa uljas nuorukainen. Koko perheen elokuvan teemoina ovat lapin luonto, kesyttämätön erämaa sekä ikuinen äidin rakkaus, jonka ansiosta Ailo uskaltautuu seikkailuun yhdessä muiden villieläinten kanssa. Esitykset pe 21.12. klo 17 sekä to 27.12. klo 19!

IHMISEN OSA
Konkurssin kokenut pennitön Pekka Malmikunnas (Hannu-Pekka Björkman) on onnistunut vakuuttamaan kaikille toimivansa yhä suuren IT-yrityksen toimitusjohtajana. Kulissien ylläpidosta, omien kasvojen säilyttämisestä ja jokapäiväisestä selviytymisestä on muodostunut Pekalle täysipäiväinen työ.
Juha Lehtolan ohjaama ja Kari Hotakaisen samannimisen menestysromaanin innoittama Ihmisen osa on lämminhenkinen draamakomedia veijarimaisista huijauksista sekä rikkinäisestä perheestä, joka yllättävien mutkien kautta alkaa hitsaantua yhteen.
Esitykset pe 21.12 klo 19 sekä to 3.1.2019 klo 19!

ONNELI, ANNELI JA NUKUTUSKELLO
Onneli ja Anneli saavat naapureiltaan Tingelstiinalta ja Tangelstiinalta tehtävän: tädit lähettävät tytöt pitämään huolta hajamielisestä keksijäveljestään Vekotiituksesta. Onneli ja Anneli tutustuvat Vekotiituksen tilan ihmeellisiin keksintöihin ja joutuvat suureen seikkailuun, kun tilaan kohdistuu purku-uhka. Onneli ja Anneli pelastavat Vekotiituksen keksinnön avulla sukutilan, mutta pelastamisoperaatio vaatii mukaan tuttuja Ruusukujan apujoukkoja ja jopa vierailua unimaailmaan. Esitykset ke 26.12., pe 28.12., su 30.12. sekä ti 1.1.2019 kaikki klo 16.00!

JUICE
Juice Leskinen oli laulaja, lauluntekijä, runoilija, sanoittaja, kansantaiteilija - suomenkielisen rock-lyriikan isähahmo. Juicen elämää leimasi kuitenkin hänen rakkauselämänsä. Kaikki muu; viina, sanoitukset ja maine tulivat sen sivutuotteena. Elokuva kertoo tarinan rakkauden ammattilaisesta, miehestä joka tunsi syvästi ja äärettömän herkästi, mutta haavoitti monia, myös itseään.

Juice -elokuva on konstailematon ja terävä, kuten Juicen persoona. Koskettava ja melankolisesti kaipaava, kuten Juicen sielunmaisema. Ronski ja suorapuheinen, kuten Juicen puheenparsi. Elokuva kertoo Juicen tien lapsuudesta läpi kuohuvan 70-luvun aina 80-luvun huippusuosioon. Kaikki elokuvan tapahtumat ovat totta - paitsi ne, jotka eivät ole. Esitykset ke 26.12., pe 28.12., su 30.12. sekä ti 1.1.2019 kaikki klo 19.00!


TERVETULOA ELOKUVIIN!

OOPPERA/OPERETTI/BALETTI

Franz Leharin operetti ILOINEN LESKI su 6.1.2019 klo 13!

Operettien kuningattareksi kutsuttu Iloinen leski (Die Lustige Witwen) sai ensi-iltansa Wienissä vuonna 1905. Sitä esitetään yleensä lyhennettynä versiona, mutta tämä Dresdenin tuotanto sisältää myös tavallisesti poisjätettyjä kohtauksia. Dresdenin Leski on värikäs kunnianosoitus Hollywoodin kultaiselle aikakaudelle.


Liput 23 euroa sis. väliaika-kahvin.
Kesto 2h 23min

BINGO

KINKKUBINGOJA PELATAAN VIELÄ!
Seuraavan kerran pelataan bingoa 19.12.2018 klo 18 alkaen! Ovet avautuvat klo 17 ja bingokone pyörähtää käyntiin klo 18. Odotellessa bingon alkua voit nauttia yläkerrassa kahvion maittavista antimista! Tule Sinäkin! Tervetuloa! Huomioithan, että meillä VAIN käteismaksu!

Tämän peli-illan jälkeen Haapamäen Suojan bingo siirtyy pienoiselle joululomalle! Loppiaisen jälkeen palaamme taas!

TOIVOTAMME SIIS KAIKILLE OIKEIN HYVÄÄ JA RAUHALLISTA JOULUA SEKÄ PAREMPAA UUTTA VUOTTA 2019!

Suoja

Komea hirsirakennus valmistui keväällä -39.

 

suoja2.jpg

pihakuusi1.jpgvuosi 2009